PALMA: TRAŽIM OD VLADE SRBIJE VANREDNU SEDNICU!

Autor: Republika

Vesti

11.06.2018

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma naglasio je danas u svom saopštenju za javnost da bi zbog blokade koju, prema njegovim rečima, organizuje 5 - 6 političkih prevaranata trebalo zakazati hitnu vanrednu sednicu Vlade Srbije i kako je dužnost Vlade da obezbedi slobodno kretanje građana Srbije.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragan Marković Palma

- Moje pitanje za Vladu Srbije je da li zna da je u Srbiji već 5 dana vanredno stanje zbog blokada saobraćajnica širom zemlje. Ovo što radi 5 - 6 opozicionih političara prevaranata, koji pozivaju građane da blokiraju saobraćajnice širom Srbije zbog cene goriva nije demokratija. To je ugrožavanje života građana Srbije, koji moraju po ovoj vrućini da čekaju u redovima. Tražim od Vlade Srbije hitnu vanrednu sednicu i da obezbedi sigurnost za sve građane i slobodno kretanje svih građana koje je zagarantovano Ustavom Srbije - istakao je u današnjem saopštenju za javnost predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma.

- Zašto bivši zaštitnik građana Saša Janković nije regaovao kada su u bivšoj vladi akcize povećavane i 100 posto, a to mu je bio opis posla, da štiti građane, pa se sad setio cene goriva. To je krajnje licemerno ponašanje opozicionih političara, koji ponovo u Srbiji prizivaju rumunski ili neki drugi sličan scenario. Možda to rade i u saradnji sa nekim inostranim uticajem, kako bi se Srbija što je moguće više oslabila u trenucima teške borbe za najvažnija državna pitanja kao što je Kosovo i Metohija. Vlada Srbije je dužna da obezbedi javni red i mir i slobodu za sve građane i vlada treba da odbrani građane Srbije i državu od nekolicine neodgovornih opozicionih političara, koji imaju par posto podrške u narodu - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading