DOGAĐAJ SEZONE NA MAŠINSKOM FAKULTETU: Predstavljanje formule "DRUMSKA STRELA 2018"!

Autor:

Vesti

06.06.2018

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Formula Student tim "Drumska Strela" predstaviće svoje sedmo vozilo u ponedeljak na Mašinskom fakultetu u Beogradu.

Foto: Promo foto

Prisutni će imati priliku da se bolje upoznaju sa projektom, da od članova tima čuju i vide kako izgleda put nastanka jedne formule, ali naravno i privilegiju da prvi vide Drumsku Strelu 2018.
 
- Veliki rad i zalaganje je iza nas i sigurna sam da će se to prepoznati u ovom vozilu. Svaki podtim uneo je brojne inovacije u svojim oblastima koje će nam omogućiti bolje performanse na stazi, ali i dodatne poene za inženjerski dizajn. Ponosna sam na ceo tim i napredak koji smo svi zajedno ostvarili tokom ove sezone, ne samo na vozilu već i u načinu funkcionisanja samog tima - poručila je Miljana Stojanović, student master studija TMF-a i vođa tima za sezonu 2018.
 
I ove godine, novo vozilo karakterišu naprednija tehnička rešenja u odnosu na njegove prethodnike, te se tim nada uspesima na predstojećim takmičenjima u Italiji i Češkoj. 


Kako kažu, potpuno nov aero paket, optimizovana konstrukcija šasije, moderniji koncept oslanjanja, kao i brojne inovacije na polju elektronike i senzorike samo su neka od poboljšanja, koja će biti predstavljena na Drumskoj Streli 2018, a članovi se nadaju da će zainteresovanost za novo vozilo kao i prethodnih godina, prevazići očekivanja, te predviđaju veliku posećenost ovog, za njih, jednog od najvažnijih događaja sezone. 
 
Tim studenata, koji ove godine broji 48 članova sa nekoliko fakulteta Beogradskog univerziteta, svake sezone izrađuje novo vozilo sa kojim odlazi na najprestižnija svetska inženjerska takmičenja širom Evrope. Drumsku Strelu osnovali su studenti Mašinskog i Fakulteta organizacionih nauka u novembru 2010. godine i od tada put ovog tima obeležili su brojni uspesi na Formula Student takmičenjima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading