ŠOKANTNO OTKRIĆE: Branko Lazarević je Jeremićev doušnik?!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

22.05.2018

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Lazarević, bivši šef kabineta Ivice Dačića i nekadašnji otpravnik poslova u Ambasadi Srbije u Atini, najverovatnije je Vuku Jeremiću, predsedniku Narodne stranke, dostavljao podatke o dolasku političkog komentatora Korija Levandovskog u Srbiju, koji je godinu i po dana radio kao menadžer kampanje predsednika SAD Donalda Trampa.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Udarci ispod pojasa: Vuk Jeremić

- Lazarević je Jeremiću javio da Levandovski dolazi u Beograd da održi predavanje na temu „Amerika danas", u organizaciji TGI grupe i NVO „Ist Vest bridž". Jeremić je to iskoristio da izmisli sada već čuvenu priču o tome kako je Levandovski od Vučića dobio milion dolara kako bi mu omogućio kontakt sa Trampom - objašnjava izvor "Alo!" i dodaje da je Lazarević te podatke prikupljao na različite načine

Svečanost u klubu "Privrednik"

- On je pomenute podatke prikupljao neposredno, kao i preko kuma Simeona Comokosa i Aleksandra Nikolića, organizatora svečanosti u klubu "Privrednik", koji su unapred znali detalje tada tek planirane posete Levandovskog - objašnjava izvor.

Kako dodaje, Jeremić je saznanja o tome da Levandovski ima planiranu posetu Srbiji iskoristio za napad na Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i lidera SNS-a.

- Lazarević je stupio u kontakt sa Jeremićem posredstvom Crnogoraca, braće Badnjar. Naime, Predrag Badnjar, koji je Lazarevićev prijatelj i donedavni lični vozač u ambasadi u Atini, brat je od strica Jovana Badnjara, kuma Vuka Jeremića - tvrdi izvor.

Podsetimo, Kori Levandovski je priču da je od predsednika Srbije Aleksandra Vučića dobio milion dolara kako bi mu omogućio kontakt sa Trampom demantovao kao potpunu izmišljotinu.

Demantovane glasine

Levandovski, koji je u Beogradu govorio o profilu i politici američkog predsednika, potvrdio je da je uoči dolaska čuo tu priču, koja ga je, očito, zabavila.

On se, naime, našalio sa izveštačem Tanjuga i rekao da će mu ako zna nekog ko ima milion dolara dati broj računa i ustupiti pet odsto od tog "priloga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading