OŽENIO SE KOŠTUNICA U 74. GODINI!

Autor: Republika

Vesti

22.05.2018

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislav Koštunica (74), bivši predsednik SRJ i premijer Srbije, venčao se pre nekoliko meseci s književnicom Ljiljanom.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Novopečeni supružnici: Ljiljana i Koštunica

Kako prenose beogradski mediji, ova informacija potvrđena je i u opštini Stari grad. Tamo otkrivaju da je novopečeni bračni par obavio građansko venčanje pre nekoliko meseci, i to u strogoj tajnosti.

- Srodnu dušu pronašao je u Ljiljani, koja je, inače, pisac. Počeli su da se druže otprilike godinu dana posle Zoričine smrti. Vezuju ih slična interesovanja, a vremenom su se zbližili i odlučilu da obave građansko venčanje. Već izvesno vreme žive zajedno u njegovom stanu na Dorćolu, vode miran, penzionerski život - priča dobro obavešten izvor blizak Koštunici.

On dodaje da se bivši predsedni SRJ nikada nije skrivao sa svojom izabranicom.

- Komšije ih viđaju gotovo svakodnevno kako šetaju Dorćolom, ali on nije čovek koji bi to da se ženi objavio na sva zvona. Obavili su to tiho, mimo očiju javnosti. Nije se ni nekim nekadašnjim bliskim saradnicima pohvalio da se oženio. Iako to samo slute, niko se ne usuđuje da ga pita. Posle povlačenja iz politike u nekoliko navrata je kazao da mu je potreban mir i to je pronašao u sadašnjoj supruzi, jer kao što je poznato, čvrsto je odlučio da se zauvek povuče iz politike.

Podsetimo, prethodne jeseni krenule su priče da Koštunica ima novu srodnu dušu, ali on nije hteo to da potvrdi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading