ŠEŠELJ POZVAO KOLINDU U GOSTE: Moja kuća u Hrtkovcima može da nam bude LJUBAVNO GNEZDO

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

21.05.2018

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SRS Vojislav Šešelj pozvao je hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar Kitarović da ga poseti u njegovoj novoj kući u sremskom selu Hrtkovci.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Vojislav Šešelj u Jarku ispred Hrtkovaca

Šef radikala kupio je nekretninu u ovom selu u kom je, prema navodima iz presude Haškog tribunala, početkom devedesetih vršio progon, deportacije i prisilno premeštanje Hrvata!

Šešelj za Informer kaže da će njegova nova kuća biti "mesto ljubavnog sastajanja" sa hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović.

- Moja kuća u Hrtkovcima može da se iskoristi kao ljubavno gnezdo kada Kolindica dođe u posetu Srbiji. Kuća je veoma prostrana i neće nam biti nimalo tesno, šta god radili. Vreme je da svoja obećanja upućena njoj ispunim, tako da će biti veoma drag gost u mom domu... Hrtkovci mi se sviđaju i tamo imam važna stranačka posla. Komšije su vrlo lepo reagovale kad su me videle da gledam kuću i tamo vlada pravo oduševljenje zbog mog dolaska - priča Šešelj.

Šešelj je pazario nekretninu koja se nalazi u Školskoj ulici, u samom centru ovog vojvođanskog sela.

- Voja je kupio kuću koja je na svega 300 metara od katoličke Crkve Svetog Klimenta. Prepisao ju je odmah na sina Mihaila. Kuća košta oko 40.000 evra, a kupoprodajni ugovor je potpisan kod notara Darka Mikašinovića, koji ima kancelariju u Rumi - rekli su nam u SRS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading