STRAVIČNA PRETNJA VELIKE BRITANIJE: ZGAZIĆEMO SVAKOG KO STANE UZ SRBIJU!

Autor: Republika

Vesti

25.04.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika Britanija ušla je u otvoreni rat sa Srbijom u kojem neće birati sredstva da sruši Vučića i vlast u Beogradu, odvoji nas od Rusije i obezbedi Prištini punu nezavisnost i mesto u Ujedinjenim nacijama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tereza Mej

Iz Londona je stigla stravična i nedvosmislena poruka upućena nama, ali i svim zemljama koje preispituju svoja priznanja Kosova ili nam pomažu na neki drugi način: "Zgazićemo svakog ko podrži Srbiju"!

Koja poruka je stigla iz Njujorka? Šta se još dešava u našoj politici? 

Koji su strašni detalji samoubistva Bojane Milanović (24), pripadnice Vojske Srbije?

Šta se događa sa Natašom Bekvalac i Lukom Lazukićem? Šta ima novo u Zadruzi, svetu zabave, sporta i mnogim drugim oblastima, saznajte u izdanju Srpskog telegrafa za četvrtak, 26. april, kao i na našem sajrtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
tanja

25.04.2018 20:47

Ponasa se kao M.Albright i kao M.Thatcher. Tri vestice u belosvetskoj istorii,a Velika Britanija oni jasno i glasno podrzavaju teroriste i Islamsku drzavu. Zagadili su ceo svet sa svojom laznom i prljavom politikom. Oni i Ameri vole politicka ubistva,a u Srbiji se mnogo toga izdesavalo na nasoj politickoj sceni. Nisu nimalo normalni!

Milos

25.04.2018 20:50

Шта хоће та проклета Британија од нас? Откуд јој право да нас малтретира? Шта јој је Србија дужна? Нема она никакве везе са нама, а одувек нам је чинила зло! Та земља је ђавоља творевина!