LEVANDOVSKI O DOBIJANJU NOVCA OD VUČIĆA: Sviđa mi se ta priča, ako imate tu sumu dajte mi!

Autor: Tanjug

Vesti

23.04.2018

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politički komentator Kori Levandovski, koji je godinu i po dana radio kao menadžer kampanje predsednika SAD Donalda Trampa, demantovao je večeras kao potpunu izmišljotinu priču da je od predsednika Srbije Aleksandra Vučića dobio milion dolara, kako bi mu omogućio kontakt sa Trampom.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Kori Levandovski

- Mnogo mi se sviđa ta priča. Ja tog čoveka (Aleksandra Vučića) u životu nisam sreo. U životu nisam razgovarao sa njim, ali ako imate milion dolara da mi date, rado bih ih uzeo - rekao je Levandovski večeras za Tanjug.

On je tako odgovorio na pitanje vezano za navode koje je nedavno izneo Vuk Jeremić na Tviteru.

Levandovski koji je večeras u Beogradu govorio o profilu i politici američkog predsednika potvrdio je da je uoči dolaska čuo tu priču koja ga je očito zabavila.

On se, naime, našalio sa izveštačem Tanjuga, i rekao da će mu, ako zna nekog ko ima milion dolara, dati broj računa i ustupiti pet odsto od tog "priloga".

- Zaista ne znam odakle ta priča - rekao je Levandovski, uozbiljivši se, i primetio da je ona apsolutno na nivou "lažnih vesti". 

- To je kao kampanja (Hilari) Klinton. Sve što su radili je da su izmišljali stvari koje se nikad nisu desile - kaže Levandovski za Tanjug.

Na pitanje šta Srbija može ili bi trebalo da uradi da učini odnose sa Amerikom boljim, Levandovski kaže da je "mogućnost da veza Vašingtona i Beograda bude jača već tu, i da su posebno na raspolaganju mogućnosti u biznisu.

- Biznis lideri, oni koji razvijaju velike projekte ovde, treba da budu prisutni u Vašingtonu kako bi predstavili vrednosti koje postoje u Srbiji. Stopa nezaposlenosti ovde je 26-27 odsto. Razmišljajte o ulaganjima stranih investitora u Srbiju, povećanju broja radnih mesta, jačanju ekonomije, smanjenju nezaposlenosti... - kaže Levandovski. 

Sa tim stvarima se, prema njegovim rečima, bore sve zemlje. 

- Ulaganjima i smanjenjem državne administracije mali biznis može da se razvija - ukazuje.

Upitan o aktivnostima albanskih lobista u SAD, Levandovski kaže da on lično nije lobista, te da te ljude ne poznaje, ne zna ko su, i nikada ih nije sreo.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

- Nisam lobista tako da ih ne poznajem - navodi Levandovski.

On se vratio na odnose SAD i Srbije i istakao da bi bila velika greška ne iskoristiti priliku da se oni ne podignu na viši nivo, imajući u vidu da je nova administracija postavljena pre samo 15 meseci. 

- Ako ste u biznisu, ako želite da poslujete u Americi, zašto ne biste želeli da budete u Vašingtonu, promovišete sve što postižete ovde i radite na tome da stvorite sinergiju dve zemlje, da edukujete američki narod o svemu što radite.... 

- To možete snažnim prisustvom u Vašingtonu i ne biste smeli da propustite takvu priliku - poručio je Levandovski u razgovoru za Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading