ZORANA: Obradović traži izgovor za debakl na izborima

Autor: Tanjug

Vesti

13.03.2018

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke, Zorana Mihajlović, poručila je danas da pokret Dveri i njihov lider Boško Obradović nastavljaju sa svojom gubitničkom strategijom da posle svakih izbora traže izgovor za ubedljiv poraz i lažno optužuju one koji su dobili najveće poverenje građana.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Odbrusila Obradoviću: Zorana Mihajlović

Lider Dveri je, naime, ranije danas najavio da će tražiti formiranje anketnog odbora koji bi istražio okolnosti izbornog proces u Beogradu, a ako vlast, kako je naveo, na to pristane pristane i dokaže da nije bilo nikakve izborne krađe predstavnici tog pokreta će podneti ostavke na svim funkcijama u stranci i parlamentu.

- Pre godinu dana, kad je kao predsednički kandidat Obradović osvojio 1,9 miliona glasova manje od aktuelnog predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, slušali smo istu priču koju slušamo i danas, kad ponovo pokušava raznim trikovima da prikrije ubedljiv poraz svoje liste - navela je Mihajlović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Još jednom su, kaže Mihajlović, Obradović i Dveri pokazali da nemaju program i viziju koju bi ponudili građanima Srbije, već se iznova vraćaju svojoj strategiji gubitnika koji krivicu za poraze, i to sve ubedljivije, traže u drugima”, rekla je Mihajlovićeva.

- Ali, već smo navikli od Obradovića, Ðilasa, Jankovića, Jeremića, Šapića i ostalih gubitnika, koji brinu samo o svojim džepovima, da se bave izmišljenim zloupotrebama,dok u isto vreme priželjkuju da ne bude parlamentarnih izbora, jer u tom slučaju, na sreću građana Srbije, više ne bi bili u parlamentu - dodaje Mihajlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading