SUKOBI ŠEŠELJEVACA: Dve članice se potukle, pala izbacivanja iz stranke

Autor: Mediji, Republika

Vesti

13.03.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Gavrić, koju je, kako tvrdi, fizički napala koleginica iz SRS Smiljana Glamočanin Varga, isključena je iz stranke, koja će, pride, da je tuži za klevetu!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Gavrićeva je za beogradske medije rekla da joj je pre dva dana na društvenoj mreži Fejsbuk upućena privatna poruka od osobe kojoj ne sme da otkrije ime, jer joj je navodno zaprećeno, a koja joj je kazala da je isključena iz SRS i da će stranka krivično da je goni.

Argumente, kaže, ima, a nikome se iz centrale stranke nije obraćala za pomoć.

- Šešelj neće da se meša, Vjerica (Radeta) isto. Njoj sam poslala poruku, napisala sam da to nije u redu i da imam argumente, ali ništa mi nije odgovorila. Nema veze, Varga će snositi odgovornost za ovo što mi je nanela, nju ću da gonim - kaže Gavrićeva.

Na pitanje da li je u strahu posle napada, Gavrićeva kaže:

- Iskreno, i nisam u nekom strahu. Valjda zato što sam pod terapijama, pa me i to opije, više ne znam...

U SRS se učlanila pre oko godinu dana:

- Mislila sam da je to druženje, prijateljstvo, SRS patriotizam, ljubav, a vidiš šta se dešava... bahatost, batine. Ja ne krivim nimalo Šešelja, ja njega obožavam i dalje. Takođe i Vjericu, Krasića, sve! Ja samo hoću da isteram ovo sa Smiljanom Glamočanin. Ona nije u pravu i ne može tako da se ponaša. A to ako su me raščlanili, sve to neka su, ja ću i dalje obožavati SRS - kaže Gavrićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading