ŠEŠELJ: ZAPAD NAM SPREMA ZLO

Autor: I. ŽIGIĆ

Vesti

06.03.2018

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerika i Velika Britanija spremaju veliko zlo, tvrdi Vojislav Šešelj.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Dramatično upozorenje lidera Radikala

U dramatičnom upozorenju koje je juče izneo, lider radikala kaže da Srbiji preti veliki udar sa zapada koji će biti gori od onog 5. oktobra 2000. godine, jer će zapadne sile uložiti mnogo više novca. Naveo je da su moguće i oružane provokacije i teroristički napadi.

TREBA SE SPREMITI

Predsednik SRS podsetio je da su američki i britanski ambasadori lično obilazili neka biračka mesta tokom beogradskih izbora.

- To predstavlja zlu slutnju za Srbiju i dramatično upozorenje da SAD i Velika Britanija spremaju veliko zlo. Zato je jako važno da se Srbija što pre priključi Organizaciji ugovora o kolektivnoj bezbednosti, iza koje stoji Rusija, jer naša država ne sme sama da čeka sledeći veliki udar sa zapada. Takođe, osoblju niškog centra hitno treba dati diplomatski status - istakao je Šešelj.

Lider SRS kao zlu slutnju vidi to što su američki i britanski ambasador obilazili biračka mesta

 

Da Srbija treba da očekuje nemire velikih razmera, smatra i profesor Fakulteta za bezbednost Darko Trifunović.

- Apsolutno je moguće da dođe do stravičnih nemira, jer se Rusija neće tek tako povući sa naše teritorije. Zato je moguće očekivati odgovor SAD u smislu nemira velikih razmera - navodi Trifunović.

SVE JE DEO PLANA

Stručnjak za međunarodni terorizam Dževad Galijašević objašnjava da udare spolja Srbija svakako treba da očekuje, ali da nije ni sama ni nezaštićena.

- Peti oktobar jeste bio spoljna režija, ali je sada Srbija mnogo jača i sigurno će se držati svojih standardnih ruskih prijatelja i pomoći sa te strane. Treba biti spreman na razne specijalne operacije, terorističke akcije i incidente koji će nam se činiti slučajnim, a zapravo će biti deo velikog plana - smatra Galijašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dacha

06.03.2018 20:03

Treba se bojati velikog broja nezadovoljnika kod nas a ne stranaca !

izbeglica srbin

07.03.2018 04:51

a koga ruse seselju ti sve znas moras znati kad si ti taj koji ubijas srbe i srbiju