SRPSKA LIGA: Ko o čemu, Obradović i Radulović o poštenju!

Autor:

Vesti

28.02.2018

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savez DJB i Dveri očiti je primer interesne hibridne koalicije čiji je cilj samo osvajanje vlasti, a ne briga o potrebama građana Beograda, zato je takva "komunalna veza" unapred osuđena na propast jer je narodu preko glave takvih političara – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige, dodajući da obe stranke, i DJB i Dveri imaju problem da objasne i svojim simpatizerima, kako to na primer, Dveri kao navodno porodični srpski "pokret" nisu u pronašli zajednički jezik sa sebi bliskim stranakama i pokretima, poput DSS-a, Istočne alternative i Zavetnicima već sa voajerima i globalistima koji se zalažu za "prava višedetnih gej brakova" i čiji poslanici tokom sednica u Narodnom parlamentu pomno prate porno sadržaje, a ne ozbiljne rasprave koje se tiču budućnosti Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/Đ. KOJADINOVIĆ
Đurđev: DJB i Dveri su hibridna koalicija koja samo hoće vlast

Koliko su njihova predizborna obećanja smešna i ništavna najbolje pokazuju kontradiktorne tvrdnje ove dvojice političara koji se zalažu za nešto u što i sami ne veruju, Radulović podržava besplatnu užinu u školama iako je svojevremeno tvrdio da nema besplatnog ručka, želi da se objave svi tajni ugovori, a javnosti ih nije pokazao kada je bio ministar privrede, priča o zabrani partijskog zapošljavanja a nije se bunio kada su partije na vlasti izabrale stečajne upravnike - kaže Đurđev i pojašnjava da je Obradović takođe podvojena ličnost i da ne izazivaju konfuziju dva čoveka sa istim prezimenom, nego jedan te isti čovek sa dve politike, Boško iz 2012. i Boško iz 2018. godine.

Birači su odavno zbunjeni jer kada su na prošlim izborima glasali za Dveri, u stvari su glasali za DJB, a sada bi trebalo da taj isti Boško odgovori narodu na pitanja: da li će mu koalicija sa Sašom Radulovićem otvoriti mogućnost učestvovanja u nekom od liderskih programa, spozorisanih od strane USAID-a i NED-a, i kako se kao javno deklarisani nacionalista oseća u koaliciji sa savetnikom ambasade SAD, pa sada kada god izgovori "ti korumpirani političari", to ima naročitu težinu, budući da se do sada uglavnom bavio branjem pamuka i radom u rudniku azbesta - zaključuje Aleksandar Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading