VUČIĆ: Iza ubistva Ivanovića onaj ko je hteo kontrolu nad severom!

Autor: Tanjug

Vesti

19.02.2018

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ne odbacuje mogućnost da je nalogodavac ubistva Olivera Ivanovića Srbin ili Albanac, ali i upozorio da je cilj Albanaca sa KiM da uđu na sever pokrajine i da će svaki razlog tražiti da to urade.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Oliver Ivanović

Vučić je gostujući na TV Hepi govoreći o ubistvu Ivanovića rekao da je lično pitao za satelitske snimke i da je dobio odgovor da je bila magla. 

On je rekao da svakoga dana sluša kampanju o našem narodu na severu KiM, navodeći da je činjenica da ima kriminala, ali da ga ima svuda. 

Kako je rekao, svi znaju da su Ivanović i Radojičić bili u sukobu, da to traje 15 godina, da bi Radojičić "bio lud" da je učestvovao u tome, ali i da ne može da odbaci i tu mogućnosti, i da nadležni to treba da istraže.

- Ne odbacujem mogućnost da je on učestvovao u tome, ali taj čovek je znao da će svi da upere prstom u njega. Pa 10, 15 godina njihov sukob traje…. Od 2000. godine. Da li je on glup ili lud ili šta je u pitanju? Možda i jeste, dovoljno bahat, ali nadležni organi će to da utvrde - naveo je Vučić na Hepiju. 

Ne odbacuje krivicu ni na čijoj strani, kaže i dodaje da su naši organi uradili veliki posao, te da imamo već određene sumnje.

Prema njegovim rečima, istraga se ne sprovodi u svim pravcima, nego samo onako kako bi to nekome odgovaralo. 

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

- Ne odbacujem mogućnost krivice ni na jednoj strani. Imamo određene sumnje, a da imamo prave podatke izašli bismo sa njima. Siguran sam da su u to upleteni ljudi sa različitih strana - naveo je Vučić. 

On je naveo i da su strane službe pojedine ljude primoravale da kažu da su za ubistvo Ivanovića odgovorni Srbi sa severa Mitrovice.

- Govoriće o tome svi za 10, 15 dana kada sve prođe. Govoriće i Milena o tome . 

Vučić je tu istakao da je to sve organizovano sa "zaključnim ciljem da se sever Kosova otme od Srba", kao i da ga ne interesuje "ko je pucač, već samo ko je nalogodavac". 

- Uhapšeni su policajci sa severa Kosova. Kao krili su nešto, muljali i posle su pušteni. Crtana je meta, nacrtan je Srbin i samo se čeka da neko kaže ime - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kika

20.02.2018 05:02

Ivanovićeve nalogodavce ubistva treba tražiti u Prištini i Albaniji.