AKADEMICI PROSTACI: Dragojević i Teodorović opsednuti mržnjom, vređaju aktiviste SNS

Autor: Informer, Republika

Vesti

19.02.2018

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akademik Dušan Teodorović i reditelj Srđan Dragojević, poznati po patološkoj mržnji prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci, prostački su na Tviteru vređali aktiviste SNS!

RepublikaFoto: Tanjug
Reditelj vređa po Tviteru

Opsednuti mržnjom prema aktuelnoj vlasti Teodorović i Dragojević takmičili su se u prostakluku vređajući aktiviste naprednjaka.

- Schutzstaffel - Paravojna organizacija Nacističke partije osnovana je 1929. godine. Kako se zove ova paravojna organizacija - napisao je Teodorović iznad fotografije na kojoj se s leđa vide aktivisti sa oznakama SNS.

 

 

Da bude veći prostak od akademika Teodorovića, potrudio se reditelj Dragojević:

 

 

- Za one, na spermatozoide nalik, u belo obučene duduke iz SNS što maltretiraju građane po gradu, predlazem ime - Virusi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
asid

19.02.2018 19:04

Logično je da svi miševi koji su jeli mrvice ispod stola Demagoške Stranke su nezadovoljni što njihovi dobrotvori više nisu vlast a i nema izgleda da će ikad biti!