SATELIT SNIMIO OLIVEROVO UBISTVO

Autor: Republika

Vesti

18.02.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atentat na Olivera Ivanovića snimljen je iz satelita i ti snimci bi mogli da budu presudni u rasvetljavanju ubistva lidera Građanske inicijative SDP, saznaje Srpski telegraf. Problem je, međutim, što Amerikanci, koji pod satelitskom prismotrom drže celu teritoriju Kosova, a posebno severni deo, te snimke kriju.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Oliver Ivanović

Naš list je iz bezbednosnih i diplomatskih krugova dobio proverene informacije o postojanju satelitskih snimaka napravljenih u vreme zločina u severnom delu Mitrovice, a tu informaciju je na neki način juče potvrdio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je na konferenciji za novinare, govoreći o istrazi, konstatovao:

- Čekam da vidim rezultate istrage, biću strpljiv i onda ću izaći s tim šta mislim o svim pričama kojih sam se naslušao i gledao, od svega što se zbivalo u Beogradu i Prištini do svih čudnih stvari, kao što je, na primer, zašto nemamo satelitske snimke. Morao sam da zovem Oliverovu ženu da pitam je l' bila magla tog dana, a ona je rekla da nije.

Šta se još dešava po pitanju ubistva Olivera Ivanovića? 

Šta su Marjanovići radili sa malom Janom? Šta je uzrok samoubistva devetogodišnjaka iz Obrenovca? 

Šta se događa u svetu naše i svetske politike? Šta ima novo na estradnom, a šta na sportskom nebu? 

Oko koga je izbio haos u Zadruzi?

Foto: Srpski telegraf
Srpski telegraf

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading