EULEKS dobio dokumenta o ubistvu Ivanovića od Ministarstvo pravde!

Autor: blic.rs

Vesti

14.02.2018

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo pravde prosledilo je danas Kancelariji EULEKS-a u Beogradu dostavljena dokumenta od strane Tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu, a po osnovu dva zahteva za pravnu saradnju prištinskih organa u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, saopšteno je iz ovog ministarstva.

Foto: Ilustracija

Kako portal blic.rs prenosi prosleđena dokumenta sadrže podatke i obaveštenja koji se odnose na istragu ubistva Ivanovića, a koje je to tužilaštvo prikupilo u saradnji sa nadležnim organima u Srbiji u cilju otkrivanja počinioca.

- Ministarstvo pravde izražava nadu da će prištinski organi pokazati spremnost za ažurnijom razmenom informacija i saradnjom sa nadležnim organima u Beogradu, uzimajući u obzir da je rasvetljavanje okolnosti pod kojima je Ivanović ubijen od velikog značaja za mir i stabilnost u južnoj srpskoj pokrajini - ističe ministarka pravde Nela Kuburović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading