ŠAPIĆ: Neću sa DJB i SNS

Autor: Tanjug

Vesti

13.02.2018

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić izjavio je večeras da posle beogradskih izbora o eventualnim koalicijama neće razgovarati sa Srpskom naprednom strankom, kao ni sa Dosta je bilo, dok će sa svima ostalima komunicirati.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Šapić

- Sa SNS neću pričati jer ne prihavtam taj način komunikacije, kao ni sa DJB jer je slična priča, dok ću sa drugima razgovarati. A da li će doći do dogovora zavisi od načina kako vide razvoj Beograda - rekao je Šapić novinarima posle predstavljanja programa liste čiji je nosilac.

Upitan da prokomentariše optužbe da je privatizovao humanitarnu organizaciju "Budi human - Aleksandar Šapić" on je kazao da poziva sve koji imaju bilo kakvu sumnju u zloupotrebu dodju i prijave je.

- Humanitarnu fondaciju sam lično otvorio. Skupština opštine Novi Beograd je bila samo osnivač i nikada nijedan dinar nije uložila u fondaciju niti je iko odatle učestvovao u njenom radu - kazao je Šapić.

On je dodao da su roditelji fondacije posle novobeogradskih izbora napravili peticiju i tražili od njega da lično preuzme fondaciju.

- Podneli su zahtev Skupštini opštine Novi Beograd i svi odbornici pa i iz DJB su digli ruku i osnivač humanitarne fondacije sa opštine Novi Beograd je prešao na mene lično - rekao je Šapić.

On je naveo da je fondaciji dodao ime Aleksandar Šapić jer je "Budi human" bilo zauzeto.

- Vodite računa o tome da kada u javnosti govorite na negativan način o organizaciji time ne ugrožavate mene, već bolesnu decu - rekao je Šapić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading