BALINT PASTOR: Lista SNS najbolja

Autor: Tanjug

Vesti

13.02.2018

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

!Lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" je najbolja i na njoj se nalaze kredibilni ljudi!, izjavio je danas član predsedništva Saveza vojvođanskih Mađara Balint Pastor.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Voli Beograd: Balint Pastor

Na pitanje zbog čega je SVM podržao listu SNS u Beogradu, Pastor je odgovorio: "Zato što i članovi SVM-a vole Beograd".

On je novinarima kazao da u Beogradu živi 5.000 ljudi koji se izjašnjavaju kao pripadnici mađarske nacionalne manjine i da beogradski odbor SVM funkcioniše šest godina.

- Imamo određene zamisli i ideje i želimo da ih ostvarimo. Vrlo brzo smo rešili da budemo deo ove liste, a večeras smo želeli da članove upoznamo sa planovima i sa onim što je učinjeno poslednjih nekoliko godina - rekao je Pastor uoči tribine te stranke na Vračaru.

Pastor, koji je i narodni poslanik, je naveo da SVM želi da neguje dobru saradnju sa SNS i u Pokrajini i na republičkom nivou u svim vojvođanskim lokalnim samoupravama, ali i da tu saradnju produbi u Beogradu.

Predsednik beogradskog odbora SVM Nebojša Marjanović, koji je inače na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", rekao je da će nastaviti da se bavi jačanjem srpsko-mađarskog prijateljstva, ali i stvarima koje su bitne za sve građane Beograda.


- Imamo u vidu restauraciju Gardoš kule u Zemunu i to je samo jedan od projekata - rekao je Marjanović i izrazio nadu da će lista broj jedan dobiti dovoljno glasova da sama formira vlast.

Tribini je prisustvovala i potpredsenica SNS Marija Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading