SEKS, DROGA I MRTVI SVEDOCI: Istina o sprezi Unmika, Euleksa i OVK

Autor: M. R. ILIĆ - M. M. LESKOVAC

Vesti

08.02.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriće eksperta nemačke vlade Martina Hajperca da je američki general Stiven Šuk (bivši zamenik šefa Unmika) direktno odgovoran što su likvidirani gotovo svi svedoci u procesu protiv Ramuša Haradinaja samo je vrh ledenog brega koji dokazuje spregu albanske mafije i terorista OVK, kasnije preobučenih u civilnu vlast u Prištini.

RepublikaFoto: Tanjug/M. Zakić
Ramuš Haradinaj i Hašim Tači

Prema rečima predsednika skupštinskog Odbora za KiM Milovana Drecuna, međunarodni zvaničnici na Kosmetu većinom su bili korumpirani od kosovskih Albanaca i pristajali da učine bukvalno sve što je u njihovom interesu.

MILIONSKE APANAŽE

Na spisku onoga što su zauzvrat dobijali su droga, vikend-orgije sa prostitutkama i milionske apanaže.

- Kosovo je postalo crna rupa Evrope, jedna kriminalizovana teritorija pod vlašću albanskih kriminalnih klanova, ali za to najveću odgovornost snosi međunarodno prisustvo na Kosmetu, ponajpre SAD i ostale zapadne države, kao i NATO i Unmik. Korumpiranje, ubistva i rasturanje droge dešavalo se pred njihovim očima i oni su sve to tolerisali - ističe Drecun.

Drecun: Pogledajte samo šta su radili Kušner i drugi strani zvaničnici na Kosovu

O svemu ovome, navodi Drecun, izveštaj je napravila i nemačka obaveštajna služba (BND) koji je sakrivan od javnosti. Takođe, postoji i knjiga KFOR o organizovanom kriminalu na Kosovu, gde se tačno vidi da oni imaju za svakog od njih kompletnu biografiju o ilegalnom kriminalnom i zločinačkom delovanju.

Stiven Šuk

BLUDNE RADNJE

Kako dalje pojašnjava, međunarodne zvaničnike Albanci su sistematski od početka civilne i vojne misije na Kosmetu korumpirali i to je radila Tačijeva obaveštajna služba ŠIK, kojom rukovodi Kadri Veselji.

- Petak i subota uveče bili su rezervisani za orgije sa albanskim prostitutkama, bilo je samo toga i droge na stolu i iza svega je stajala služba. Pogledajte i Bernarda Kušnera i mnoge druge šefove Unmika, jednostavno su bili korumpirani. Mnogi su raskrinkavali ove bludne radnje i svedočili o užasnim zločinima koji su počinjeni nakon dolaska međunarodnih snaga, a koliko su bili korumpirani, dokaz je i to što su kasnije postali nepodobni da borave na Kosmetu - zaključuje Drecun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading