ŠEŠELJ IMA IDEJU: Lazarevac i Beograd povezati vozom!

Autor: Tanjug

Vesti

05.02.2018

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru kampanje za beogradske izbore, nosilac liste SRS Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika te liste Miljan Damjanović posetili su danas Opštinu Lazarevac, gde su u mestu Veliki Crljeni razgovarali sa građanima o problemima koji otežavaju život na toj opštini.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Vojislav Šešelj

Šešelj i Damjanović su se tom prilikom založili za rešenje dva prolema: da se u Velikim Crljenima sredi pitanje grejanja, odnosno toplovoda, te da se Lazarevac vozom poveže sa Beogradom.

- Mi bismo posvetili primarnu pažnju tome da rešimo dva problema. Prvi je za Velike Crljene - da sredimo tamo pitanje grejanja, da uradimo toplovod. To bi preporodilo to naselje, po našem mišljenju - rekao je građanima Šešelj.

Radikali imaju stručne ljude za realizaciju tih radova, rekao je Šešelj i podsetio da je inženjer Šoškić radio jedan elaborat na tu temu .

- A drugo, mi bismo želeli da se Lazarevac vozom poveže sa Beogradom. Za pola sata bi se stizalo u centar Beograda, za četrdeset minuta do Vukovog spomenika, a za pedeset na Novi Beograd - izjavio je dr Šešelj i istakao koji bi se benefiti time dobili.

Prvo, prema njegovim rečima, velike uštede u prevozu radnika imala bi mnoga preduzeća, a drugo, uštedelo bi se znatno i na finansiranju studenata.

- Mnogo mladih ljudi studira u Beogradu i oni tamo iznajmljuju stanove. Dakle, cilj je da se Lazarevac na ovaj način snažnije integriše sa Beogradom, jer od svih beogradskih opština vi ste trenutno najudaljeniji od centra grada - poručio je Šešelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading