ČVRSTO JASNO I ODLUČNO - Dačić: Hoću da vodite Beograd kao što ja vodim spoljnu politiku!

Autor: sps.org.rs

Vesti

03.02.2018

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predizborni skup liste "Ivica Dačić SPS – JS Dragan Marković Palma" održan je na Čukarici gde su se prisutnima obratili Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije, Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i Aleksandar Antić, kandidat liste SPS – JS za gradonačelnika Beograda.

RepublikaFoto: sps.org.rs
Ivica Dačić snažno na Čukarici

- Socijalisti su izgradili Beograd, na nama je da nastavimo taj razvoj grada, i zato hoću da vi vodite ovaj grad jasno, čvrsto i odlučno kao što ja vodim spoljnu politiku Srbije - poručio je predsednik socijalista, Ivica Dačić.

Politika naše koalicije je usmerena na brigu o ljudima i zato se borimo za socijalnu pravdu, podršku porodici a naročito za politiku rađanja - rekao je Dragan Marković Palma i dodao da prioritet buduće gradske vlasti mora da bude i izgradnja sistema za prečišćavanje otpadnih voda u Beogradu.

RepublikaFoto: Promo foto

- Beograd mora biti grad mladih i zato moramo da zadržimo generacije mladih koji će svojom novom energijom Beograd učiniti metropolom novih tehnologija. Moramo napraviti tehnološki iskorak koji će obezbediti lidersko mesto Beograda u regionu - istakao je Aleksandar Antić.

Kao posebnu poruku skupa Antić je naglasio da "su ljudi najveći kapital i zato moramo da brinemo o njima. I razvoj grada, i nova radna mesta, sve su to naši ciljevi ali prioritet ostaje briga o ljudima zato što se ponosimo Beogradom, a Beograd je cenatar našeg sveta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading