BEZ PODRŠKE: ĐILASU, JANKOVIĆU I JEREMIĆU samo DUDA ostaje!

Autor: informer.rs

Vesti

24.01.2018

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liderćići srpske opozicije tajkun Dragan Đilas, Saša Janković i Vuk Jeremić opet su u velikom problemu jer nijedna značajna javna ličnost u Srbiji neće da podrži njihovu listu. Zato su u očaju zaigrali na "sigurnu" kartu - Dušana Dudu Ivkovića?!?

RepublikaFoto: Tanjug
Saša Janković i Dragan Đilas

Kako informer.rs prenosi iako su danima najavljivali kako će ih podržati krem srpske elite, a da će na njihovoj listi za beogradske izbore biti sve sami novi ljudi, kako Informer saznaje, posle silnih molbi, kukanja, nagovaranja i ubeđivanja, razgovora sa uglednim sportistima, glumcima, lekarima i akademicima, sve se svelo na Dudu Ivkovića.

Gospodinu Ivkoviću, našem legendarnom treneru, svaka čast za sve što je u karijeri uradio za Srbiju, ali šta je tu novo i šta je tu epohalno u činjenici da će podržati Đilasa, Jankovića i Vuka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duda Ivkovi

Zar Ivković nije podržavao Jankovića i na proteklim predsedničkim izborima, pa je čak nosio i kutije sa potpisima za njegovu kandidaturu. Doduše, kasnije, kad je shvatio s kim ima posla, distancirao se od tog istog Jankovića.

Dakle, ništa novo, ništa značajno, ništa epohalno i ništa čudno za sklepanu listu jednog tajkuna i dva propala i zgrčena predsednička kandidata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Giorgije

24.01.2018 12:20

Izostajepodrska mnogih

Nikolica91

24.01.2018 13:24

Sve suvi lopovi!

Sasa

24.01.2018 16:40

Nece mnogo proci i on ce pobeci glavom bez obzira kad shvati sta se radi.