(VIDEO) MRŽNJU SU PRETVORILI U RAFAL I SMRT: Ovako je Ivanović govorio na sahrani kuma

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

17.01.2018

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider GI SDP Oliver Ivanović ubijen je na četvrtu godišnjicu smrti Dimitrija Janićijevića, njegovog kuma i nekadašnjeg funkcionera Samostalne liberalne stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Građani u Kosovskoj Mitrovici odali pačast Ivanoviću

Tadašnji odbornik, a ranije kandidat za gradonačelnika, usmrćen je takođe u severnom delu Kosovske Mitrovice, hicima iz automatskog oružja.

Poput Ivanovića, četiri godine kasnije, i Janićijević je u bolnicu prevezen bez znakova života. 

U nedavnom intervjuu nedeljniku NIN Ivanović je podsetio da je ubistvo Janićijevića jedno od četiri koja su se dogodila za četiri godine, nisu razrešena, a svako od njih je povezivano sa političkim razlozima. 

Danas se od Ivanovića oprostila Kosovska Mitrovica, a pre četiri godine je on ispratio svog kuma na večni počinak i uputio poruku koja, kako stvari stoje, nije shvaćena ozbiljno. 

- O tebi će misliti tvoji prijatelji kojih si imao mnogo, ali i tvoji neprijatelji koji su svoju mržnju pretvorili u rafal i smrt. Svi se pitaju šta je toliko važno da se oduzme jedan mlad život, ostave neutešni roditelji, mala deca, supruga i prijatelji. O tome danas i ubuduće treba da razmišljaju svi građani Mitrovice i okoline koji su skloni da bilo kakvo nasilje opravdaju, bilo ono malo ili veliko, jer malo nasilje rađa veće i završava se ubistvom - rekao je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading