EVO zašto Ivanović neće biti sahranjen na Kosovu!

Autor: telegraf.rs

Vesti

17.01.2018

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oliver Ivanović biće sahranjen u Beogradu gde će Vladika Teodosije sutra prepodne služiti parastos stradalom u crkvi Svetog Marka, dok će opelo biti služeno u crkvi na Novom groblju, gde će lider GI "SDP" biti sahranjen.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Sahrana Olivera Ivanovića biće sutra

Kako prenosi Telegraf.rs sahrana je zakazana za sutra u 12.30 sati, ali će porodica zbog primanja saučešća na groblju biti ranije.

Odluka da se Oliver sahrani u Beogradu, doneta je u krugu porodice, kaže za Telegraf.rs, brat ubijenog Ivanovića, Miroslav. Prema njegovim rečima, kompletna njihova porodica će živeti u Beogradu i već živi.

- Naši roditelji su sahranjeni u Podgorici po isključivo njihovoj želji. Ovom prilikom, posle ubistva Olivera, seli smo i  razgovarali u krugu porodice. Kako će naša porodica biti u Beogradu, a neki već žive tu, jednostavno želja je otuda, da bude blizu nas, da možemo da obilazimo taj grob - rekao  je Miroslav Ivanović, brat ubijenog lidera GI "SDP".

Objašanjava da je i Grad Beograd preuzeo na sebe da Oliver bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana, te da je i to uticalo na njihovu porodičnu odluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading