(VIDEO) EVO ZAŠTO JE SNS IZABRAO BRANKA KOCKICU: Emisija za decu čuva državu od raspada

Autor: Republika

Vesti

15.01.2018

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka utvrdila je konačnu izbornu listu za predstojeće izbore u Beogradu, na kojoj, među prvih 20, gotovo da nema političara. Prvi na listi je hirurg dr Zoran Radojičić, dok je u samom vrhu i naš proslavljeni glumac Branko Milićević, popularni Branko Kockica. On je, snimajući edukativne emisije za decu, jednu od njih posvetio i jednistvu naroda koji su bili sastavni deo Jugoslavije.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Branko Kockica (drugi zdesna) na izbornoj listi SNS-a

Proslavljeni glumac, koga obožavaju generacije naših građana, naći će se na izbornoj listi SNS za Beograd, a koliko je Branko bio dalekovid i kako je na jednostavan način deci predstavio koliko je važno da budemo jedinstveni i da pomažemo jedni drugima, možete pogledati u videu.

 

 

Branko je uzeo snop pruća - svaki prutić je predstavljao po jednu državu i pokrajinu u sastavu Jugoslavije - i na praktičan način pokazao deci kako je teško slomiti ih sve zajedno, dok je pojedinačno to mnogo lakše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dacha

15.01.2018 10:13

Ovako je nastao fashizam ! Fashio - snop!