PUPS i Radikali održali zajedničku konvenciju u Kostolcu

Autor: Republika

Vesti

21.12.2017

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su u punoj sali Doma kulture u Kostolcu, PUPS i Srpska radikalna stranka održali završnu konvenciju. Na lokalnim izborima za odbornike skupštine Kostolac ove dve partije su nastupile u koaliciji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANIČIĆ
Milan Krkobabić

Krkobabić je istakao da je za PUPS, penzionere Srbije i naravno penzionere Kostolca najvažnije da su penzije sigurne i redovne a da ce visina zavisiti od toga kako budemo radili.

Predsednik PUPS je još jednom ponovio da je PUPS dao punu podršku merama fiskalne konsolidacijei da misli da nisu pogrešili. Penzioneri su uvek bili tu kada je trebalo i davali svoj puni doprinos i kad su se drugi premišljali. 

Krkobabić je naglasio da je potrebna nova vblast koja ce biti pod punom kontrolom. Vlast koja ce pokušati da obezbedi besplatan prevoz za sve starije od 65 godina., koja ce pokušati da iz budšeta izdvoji sredstva za najugroženije penzionere.

Da li će pomoć biti u vidu 13 penzije ili  kao jednokratna pomoć zavisiće od sredstava u budžetu.

Neophodna je  pomoć u vidu adekvatnih službi, recimo gerontodomacica... I ono što je neverovatno ali tacno u Kostolcu nema Hitne pomoći sto za novu vlast mora da bude najvažnija tema.

Sve velike teme popot Rusije, Evrope i poglavlja i Kosova  ce nestati ako nekome noćas pozli, ne bude dobro...

Zato je stanovništvu Kostolca potrebna jedna ovakva vlast, socijalno pravedna , socijalno odgovorna, vlast koja razume patnje običnog čoveka.     

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading