OBRADOVIĆ JE LICEMERNI NASILNIK SRPSKOG PARLAMENTA

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.12.2017

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada najveći nasilnik srpskog parlamenta Boško Obradović, muškarac koji svoj potencijal dokazuje napadima na žene, optuži mog kolegu Zorana Ðorđevića i mene da se “skandalozno ponašamo” zbog različitih predloga o populacionoj politici, onda shvatite svu moralnu bedu i licemerje lidera Dveri, izjavila je danas potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Licemerni nasilnik Boško Obradović

Kako drugačije nazvati to što za Boška Obradovića nije “skandalozno ponašanje” fizički napad na predsednicu parlamenta Maju Gojković, nije “skandalozno ponašanje” nasrnuti na kolegu u Skupštini i unositi kamenčine u zgradu parlamenta, već je “skandalozno” imati drugačije mišljenje, istakla je Mihajlovićeva.

Prema njenim rečima, to najbolje pokazuje kakvu Srbiju u stvari želi Boško Obradović - "zemlju nasilja i zabrane drugačijeg mišljenja".

RepublikaFoto: Tanjug
Zorana Mihajlović

Mihajlovićeva pita lider Dveri "da li su građani ''budale'' ili ''mentalno ograničeni'' kada ne vide moje i Ðorđevićevo ''skandalozno ponašanje''".


- Za građane sam sigurna da nisu, ali za Boška Obradovića, posle svega, više nisam sigurna - zaključila je potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading