LUDNICA U OPOZICIJI: PSG uskoro o poverenju Jankoviću, NAPUŠTAJU GA ZBOG ŠUROVANJA S ĐILASOM i JEREMIĆEM?

Autor: novosti.rs, Republika

Vesti

23.11.2017

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kritike najbližih saradnika Saše Jankovića na njegov račun mogle bi da dovedu do promena u vrhu Pokreta slobodnih građana, a kako pišu "Večernje novosti" organi PSG-a uskoro bi trebalo da raspravljaju o poverenju Jankoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Slab karakter: Janković pao pod uticaj Jeremića i Đilasa

Posle ostavke akademika Dušana Teodorovića, a zatim i Srđana Škora, koji su Jankovića optužili da su "on i žena od PSG-a napravili privatnu firmu", u predsedništvu PSG-a je ostalo još pet članova - Aida Chorović, Goran Marković, Nikola Ðuričko, Janko Baljak i Jene Maglai.

Kako list navodi, čak i ako preživi glasanje o poverenju, Janković bi mogao da se suoči i sa neslaganjem velike većine u vrhu Pokreta oko ideje da se kao kandidat za gradonačelnika predloži Dragan Ðilas, ali i zbog saradnje sa Vukom Jeremićem i njegovom Narodnom strankom. 

Pored najbližih članova koji su javno priznali da žale što su podržali Jankovića na predsedničkim izborima, iz Demokratske stranke, koja ga je takođe podržala, poručuju da je u tom trenutku to bila najbolja ideja, ali da su članovi DS-a razočarani zbog odnosa Jankovića prema toj stranci, njenim aktivistima i zbog prekida saradnje "bez realnog osnova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading