KORONA PRESEK U GRAĆANICI: U poslednja 24 časa devet novoobolelih

Autor: Republika

Vesti

02.12.2020

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na teritorije opštine Gračanica registrovano je devet novih slučajeva virusa Kovid 19, dok se na bolničkom lečenju zbog infekcije nalazi se 48 pacijenata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Krizni štab opštine Gračanica upozorio je meštane da je epidemiološka situacija izuzetno teška, ali da je zdravstveni sistem stabilan i da je spreman da 24 sata pruži pomoć svakom pacijentu.


- Odgovornost svih, prevashodno meštana, je međutim u ovim teškom danima neophodna a samo disciplinovanim ponašanjem uz poštovanje svih preporučenih mera možemo izaći iz ove situacije sa što manje posledica - navedeno je u saopštenju Kriznog štaba.
RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Žena sa maskom

Kako se ističe, najvažnije od svega je nošenje maski i održavanje fizičke distance, ali ništa manje važno nije da meštani poslušaju apele nadležnih i prekinu svaki vid društvenih aktivnosti sa privatnim proslavama i većim porodičnim okupljanjima.


Takođe je bitno da se nakon pojave prvih simtoma jave u najbližu kovid ambulantu.

- Nepoštovanje mera bice najstrože kažnjavano - dodaje se u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading