(FOTO) Siniša Mali o Beogradu na vodi: Potpuni haos pretvorili smo u mesto za ponos

Autor:

Vesti

29.09.2020

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas objekat "Galerija Belgrade" u Beogradu na vodi. O veličini i značaju projekta govori i fotografija koje je ministar finansija Siniša Mali podelio na Instagramu, a koja je nastala 2014. godine kada se na mestu gde je sada "Beograd na vodi" nalazilo više stotina nelegalnih objekata.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

"U obilasku Savskog amfiteatra, odnosno budućeg “Beograda na vodi”, sa saradnicima i predstavnicima medija 20. novembra 2014. godine - više stotina nelegalnih objekata, potpuni haos na obali i ogroman posao ispred nas! Kada kažemo da je retko ko verovao u “Beograd na vodi” - upravo na ovo mislimo. Zato smo danas toliko ponosni", napisao je Mali uz fotografiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bane

29.09.2020 23:35

I da ne zaboravimo! Uprabvo OVA gradska vlast, rukovodjena idejama velikog Aleksandra je najzaslužnija za ovaj vanvremenski projekat! Moj Beograde! Evo ti još jednog - ma NAJJAČEG - gradjevinskog projekta koji će služiti generacijama na ponos! HVALA, Beograde! HVALA, vlasti!