(FOTO) Pomoć vojnih lekara u selima opštine Sjenica: Pregledi i paketi sa namirnicama i kućnom hemijom za meštane!

Autor:

Vesti

29.09.2020

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Vojske Srbije su prethodnog vikenda, u saradnji sa Crvenim krstom iz Sjenice, u selima Raždaginja i Buđevo na teritoriji ove opštine realizovali akciju „Vojni lekar na selu“.

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije
Pripadnici Vojske Srbije realizovali akciju "Vojni lekar na selu"

U okviru akcije, koja za cilj ima pružanje medicinske pomoći meštanima udaljenih sela sa otežanim pristupom sistemu zdravstvene zaštite, vršeni su opšti zdravstveni pregledi meštana, uz podelu paketa sa namirnicama i kućnom hemijom.

Vojni medicinari su srdačno prihvaćeni od lokalnog stanovništva, koje je još jednom iskazalo veliku zahvalnost Vojsci Srbije na pomoći opštini Sjenica u brojnim prilikama, a posebno u borbi na suzbijanju i sprečavanju širenja zarazne bolesti Kovid 19.

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije
U okviru akcije podeljeni su paketi sa namirnicama i kućnom hemijom

Vojska Srbije je i ranije pružala pomoć meštanima udaljenih sela na području opštine Sjenica i Pešterske visoravni, kao i u drugim krajevima Republike Srbije, i nastaviće sa sprovođenjem projekata civilno-vojne saradnje, koji za cilj imaju jačanje saradnje i pomoć lokalnom stanovništvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading