JOVANOV: Srbiji dosta grobova, zato neće Jankovića

Autor: Tanjug

Vesti

03.09.2017

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiji je dosta grobova, mržnje, nemira i sukoba, i zato nikada neće podržati lidera Pokreta slobodnih građana Sašu Jankovića, saopštio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

RepublikaFoto: Tanjug
Odbrusio Jankoviću: Milenko Jovanov

On je ocenio da je Janković svojim poslednjim istupima "još jednom potvrdio da nije u stanju da osmisli ni jedno jedino slovo bilo kakve politike".

- I zato što ne zna ni da bekne o ekonomiji, pošto blage veze nema o međunarodnim odnosima, pošto ga je baš briga za Srbe u regionu, pošto je Srbiju optužio za genocid, a Kosovo proglasio nezavisnim, ostalo mu je da kao svoj jedini program građanima ponudi ''pišanje po grobu'' Aleksandra Vučića i pljuvanje po Srbiji - kaže Jovanov.

U saopštenju se ocenjuje da je to Jankovićeva slika i prilika i to je ta "nova", "građanska", "civilizovana", "evropska" politika koju on nudi Srbiji - mržnja, smrt i pišanje po grobovima.

- Srbiji je dosta grobova. Srbiji je dosta mržnje. Srbiji je dosta nemira i sukoba. Zato Srbija nikada neće podržati besposlenog mračnjaka Sašu Jankovića i njegove mračne, zloslutne ideje - dodao je Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading