BRUKA! Đilasova koordinatorka protesta podržala ispade Dveri u Orašcu

Autor: Tanjug

Vesti

16.02.2019

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Anasonović, koordinatorka protesta "1 od 5 miliona", na svom tviter nalogu je, pod naslovom "Ustala je Srbija", podelila video sa obeležavanja Dana državnosti u Orašcu, na kome su pristalice krajnje desnice zvižducima propratili obraćanje premijerke Ane Branabić.

RepublikaFoto: youtube.com/ Sloboda NARODU!
Jelena Anasonović

Anasonovićeva je snimak objavila uz komentar da je u Orašcu "215 godina kasnije narod opet digao glas na kabadahije i subaše".

S druge strane, osude opozicionih predstavnika i učesnika protesta su potpuno izostale.


Na proslavi u Orašcu, tokom govora premijerke, jedna grupa ljudi, koja je nosila zastave Dveri i SNP Naši, zviždala je i uzvikivala - "izdaja", "izdali ste Kosovo" i "odlazite".

Brnabićeva je na to rekla da su u Orašac neki došli da zvižde, danas kada, treba da pokažemo jedinstvo i zajedništvo u borbi za bolju budućnost.


- To treba da pokažemo zbog naših predaka, ali danas imamo ovde one koji zvižde, a to je njima na čast. Mi ćemo se boriti i, garantujem vam, što ste vi glasniji, to ćemo se mi boriti jače - rekla je premijerka i poručila: 

- Vama, koji ste došli ovde, da na ovaj svečani dan i ovo sveto mesto, zviždite, ne ispoštujete pretke i ne čujete šta radimo za budućnost... Vidim zastave koje nosite. Fašizam u Srbiji nikada neće pobediti. Borićemo se protiv fašizma, kao i svi naši preci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading