Šokantan snimak zabranjenog intervjua pojavio se posle 18 godina: Slobina istina o padu Knina, Arkanu, Dafini!

Autor: Republika

Vesti

19.11.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam hteo da šaljem mladiće iz Srbije da ginu, a da Srbi iz Krajine beže, poručio je bivši predsednik SRJ Slobodan Milošević u do sada neobjavljivanom govoru, zabranjenom intervjuu koji je dao 12. decembra 2000. godine, svega dva meseca od uspostavljanja petooktobarske vlasti.

Slobodan Milošević

Milošević je govorio ekskluzivno za tada popularnu televiziju Palma i bilo je to, praktično, njegovo poslednje pravo obraćanje javnosti pre nego što je kasnije uhapšen. Ipak, razgovor tada već bivšeg predsednika sa novinarom Mikijem Vujovićem bio je zabranjen i svetlost dana je ugledao tek nedavno.

Sloba je, između ostalog, ispričao šta se zaista događalo tog 5. avgusta 1995, kada je kolona krajiških Srba krenula u Srbiju suočena sa hrvatskom "Olujom". Na pitanje da li je tačno da je on lično tražio da se brani Republika Srpska Krajina i insistirao na toj odbrani, Milošević je objasnio kako se sve zaista odigralo.

Šta se još krije u ovom intervjuu do kojeg smo ekskluzivno došli? Koje tajne o Arkanu, Dafini, o padu Knina... niste znali?

Kako se sve Šiptari ponižavaju? Koja drama se odigrala u Kaluđerici? Šta se sve događa u Zadruzi?

Šta još ima novo u svetu politike, sporta i ekonomije?

Odogovore na ova, ali i mnoga druga pitanja pročitajte u sutrašnjem izdanju Srpskog telegrafa, odnosno u utorak, 20. novembra, kao i na našem sajtu republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading