POZNATI PITANJIMA REŠETALI ANĐELKU PRPIĆ: Fudbalerima treba žena kondicioni trener

Autor:

Vesti

18.11.2017

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelka Prpić u razgovoru za Srpski telegraf otkriva kako se od glume živi u Srbiji i s kojim bi sportistom rado delila scenu, ali i kako bi bilo zanimljivo da se pred političkim zadatkom nađe s kolegom Andrijom Miloševićem.

Foto: Promo foto
Anđelka Prpić

Predložila je i da reprezentacija angažuje ženu kao kondicionog trenera kako bi sportisti dobili dodatnu motivaciju.

Branko Đurić Đuro, glumac i reditelj

*U kojem od likova iz predstave koju pripremaš si pobegla najdalje od sebe i da li bi u nekom od njih mogao biti tvoj alterego?

- Nebojša Romčević mi je kroz monodramu "Šta me snađe", koju počinjem da igram od decembra, dao lepezu najrazličitijih karaktera, što je veliki izazov. Najdalja mi je uloga kume, koja je stalno pod dejstvom nekih opijata. Što se alterega tiče, u predstavi igram i sopstvenog anđela i đavola, to jest dobru i lošu savest koju svi imamo.

Igor Bečić, SNS

*Da li bi ti bilo lakše da se baviš politikom od svakodnevnog rada sa Andrijom?

- Samo jedan dan rada sa Andrijom svim političarima na ovom svetu bi dobro došao jer bi se napunili pozitivnom energijom koju taj čovek nesebično seje oko sebe. Priznajem da mi zvuči zanimljivo da se jedan dan sa Andrijom nađem pred nekim političkim zadatkom. Možda bi taj novi pristup rešavanju ozbiljnih tema dao i neke rezultate.

Predrag Azdejković, gej aktivista

Foto: Tanjug

*Jesi li se pokajala što si priznala estetske zahvate?

- Trudim se da se ne kajem zbog svojih postupaka. Ako se to i desi, trudim se da se izvinim za počinjenu štetu. Zato i nemam problem da otvoreno govorim o svojim odlukama i delima. Da li mislim da je to tema o kojoj je vredno pisati i čitati? Svakako ne.

Aleksandra Belačić, SRS

*Da li ste politički opredeljeni i za koga?

- Opredeljena sam za "dobro se dobrim vraća". Poštenje i miran san, to je propaganda kojoj sam vrlo otvoreno i beskompromisno naklonjena!

Toma Fila, advokat

*Šta biste uradili mužu da počne da liči na Andriju?

- Nekoliko puta sam čula "Sve smo mi pomalo Anđelka", što sam neskromno doživela kao kompliment. Iz proverenih izvora tvrdim da ste svi vi, naši dragi muškarci, ponekad Andrija. Koliko god da smo različiti, taj začarani krug zvani muško-ženski odnos je univerzalan. Lepota je što uvek mislimo da se samo nama dešava ta hemija.

Milica Đurđević, Srpski sabor Zavetnici

*Može li da se živi od glume u Srbiji?

- Sigurna sam da svi glumci, koliko god im buđelar bio težak, žive od više poslova. I večito se "premošćava". Poziv glumca nije ništa glamurozniji od bilo kog drugog posla. Mada je od većine verovatno lepši jer imate opravdanje da se igrate i bavite dušom i njenim najfinijim delovima. E, to je neprocenjivo.

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Suzana Mančić, voditeljka

*Kako gledaš na karijeru nakon serije "Andrija i Anđelka"?

- Nakon nečega što je pronašlo put do velikog broja gledalaca, velika je prilika, ali je odgovornost još veća, makar kada su moji sistemi vrednovanja u pitanju. Svaki novi posao je novi početak i kreće se od nule. Ima i u tome čari.

Tijana Dapčević, pevačica

*Šta je Jagoda Stanić uradila Vidoju na kraju?

- Možda je nabolje da citiram gospodina Ršumovića: "Gospođa Jagoda Stanić rasplete kosu plavu, zgrabi dotično jaje i razbi ga Vidoju o glavu." Kao majci, ali i kao velikom detetu, fale mi takve pesme u današnjem stvaralaštvu.

Milan Živadinović, fudbalska legenda

*Da li je vreme da žena preuzme posao selektora fudbalera Srbije?

- Iako svaki prosečan Srbin sa sigurnošću tvrdi da bi bio najbolji selektor reprezentacije, zašto i prosečna domaćica ne bi verovala da baš ona zna najbolju taktiku koju bi valjalo primeniti? Ipak, tradicionalne vrednosti su nešto od čega ne odustajem tako lako. Možda bi dobitna kombinacija bila da uz muškog selektora imamo ženskog kondicionog trenera. Sigurna sam da bi momcima iz tima dobro došla svaka vrsta motivacije.

Branko Lazić, kapiten Crvene zvezde

Foto: Tanjug/Tanja Valič

*Koga od košarkaša bi volela za partnera u seriji?

- Imala sam već priliku da glumim sa vašim kolegama Igorom Rakočevićem, Aleksandrom Šapićem i Nikolom Rađenom i bili su na visini zadatka. Očigledno da je disciplina koju negujete kroz sport i te kako primenljiva i kada je snimanje u pitanju. Nisam sigurna da bih ja na terenu bila vama od pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading