SINERGIJA 18 - DA LI STE SPREMNI ZA DIGITALNI PROBOJ?!

Autor: Republika

Vesti

18.09.2018

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvećih ICT događaja u regionu, Sinergija, u svojoj 18. godini, održaće se od 24. do 26. oktobra 2018. godine u Hotelu "Crowne Plaza" u Beogradu, uz podršku Microsofta, ali i drugih kompanija.

RepublikaFoto: Promo foto
Ovako je bilo 2017

Pod sloganom "Digital Breakthrough" ("Digitalni proboj"), Sinergija ove godine poziva sve zainteresovane na put digitalnog proboja i inovacija koje menjaju percepciju sveta i poslovanja kakve smo poznavali do sada.

Tokom tri dana Sinergije 18, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa prednostima koje donosi nova faza digitalnog razvoja, a među kojima su tehnologije i procesi koji kompanijama i  pojedicima širom sveta, omogućavaju da zadatke izvršavaju brže, sigurnije i efikasnije.

Više informacija možete pronaći na Sinergija 18 - "Digital Breakthrough" , a zainteresovane očekuje i promotivni period za prijave koji će trajati do 23. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading