JOŠ JEDNA REGIONALNA NAGRADA ZA AERODROM

Autor:

Vesti

25.04.2018

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aerodrom Nikola Tesla Beograd osvojio je prestižnu regionalnu nagradu "Sarajevo Business Bridge Awards 2018" u kategoriji "Business of the year".

RepublikaFoto: Aerodrom Nikola Tesla
Beogradski aerodrom je još jednom pokazao uspeh poslovanja

Nagrada je na svečanoj ceremoniji u Parlamentu BiH uručena Saši Vlaisavljeviću, v.d. generalnom direktoru AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd u prisustvu svetskih i regionalnih političkih i poslovnih lidera.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd nagradu je dobio za ostvarene najbolje poslovne rezultate u poslednje četiri godine, značajan porast avio-saobraćaja, jasnu viziju budućnosti u oblasti održivog razvoja, tržišnom učešću i profitu, uz pozitivan uticaj na okruženje.

Ceremonija je organizovana u okviru međunarodne poslovno-investitorske konferencije "Sarajevo Business Forum", koja je deveti put u Sarajevu održana 25. i 26. aprila.

RepublikaFoto: Aerodrom Nikola Tesla

Prestižna priznanja "Sarajevo Business Bridge Awards" dodeljena su u 6 kategorija kompanijama i pojedincima koji su svojim radom i inovativnim idejama doprineli razvoju preduzetništva i unapređenju investitorske klime u regionu.

Prošlogodišnjem Sarajevo Business Forumu prisustvovalo je oko 1.400 delegata i 330 akreditovanih novinara, a održano je više od 300 direktnih susreta poslovnih ljudi i privrednika. O značaju skupa govori i podatak da je od 2010. godine konferencija ugostila više od 8.000 učesnika iz više od 50 država.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading