MAJA GOJKOVIĆ SAZVALA VANREDNU SEDNICU SKUPŠTINE SRBIJE

Autor: Tanjug

Vesti

20.09.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Narodne skupštine, Maja Gojković, sazvala je za petak, 21. septembra u 10 sati, Deseto vanredno zasedanje parlamenta u 11. sazivu, a na zahtev 157 narodnih poslanika.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Maja Gojković

Na dnevnom redu sednice će se naći više zakonskih predloga, među kojima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, koji je podnela vlada, Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2018. godinu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju.

Takođe na dnevnom redu su i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Francuske o razmeni i uzajamnoj zaštiti tajnih podataka i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji u oblasti turizma između Vlade Republike Srbije i Saveta ministara Republike Albanije.


Poslanici će se izjašnjavati i o više predloga o potvrđivanju ugovora, sporazuma ili protokola sa nizom zemalja.

Poslanici će raspravljati i o Predlogu odluke o izboru viceguvernera Narodne banke Srbije, koji je podnela guverner Narodne banke Srbije, saopšteno je ranije iz Skupštine Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading