USPELI SMO! Sakupljen novac za Teodorinu operaciju

Autor: M. L.

Vesti

01.08.2018

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo, Srbijo! Novac za lečenje jednoipogodišnje Teodore Cvetanović iz Aleksinca, svih 50.000 evra, sakupljen je i devojčica će moći da ode na spasonosnu operaciju u bolnicu u Bolonji. U sakupljanju novca učestvovali su portal Republika.rs i Srpski telegraf, koji su nedavno u saradnji sa MMA borcem Dušanom Džakićem pokrenuli licitaciju na kojoj su rukavice i plašt ovog borca prodati za 150.000 dinara.

RepublikaFoto: Promo foto
Teodora Cvetanović

U sakupljanju novca učestvovali su portal Republika.rs i Srpski telegraf, koji su nedavno u saradnji sa MMA borcem Dušanom Džakićem pokrenuli licitaciju na kojoj su rukavice i plašt ovog borca prodati za 150.000 dinara.

Prikupljanju je najviše doprineo 31-godišnji Marko Nikolić, fitnes stručnjak rodom iz Vranja, koji je više od 15 dana trčao do Atine kako bi animirao ljude da pomognu.

Teodorin otac Miloš zahvalio se svima na pomoći, ali je i napomenuo da bolnica potražuje novac i za postupak nalaženja donora.

- Tražili su nam još 50.000 evra za postupak traženja kompatibilnog donora kostne srži. Teodora je spremna za lečenje, a mi moramo raditi na prikupljanju dodatnog novca - rekao je Miloš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading