ZBOG LOVEFEST-A CVETA TURIZAM U VRNJAČKOJ BANJI

Autor: I. Ž.

Vesti

23.07.2018

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je do početka Heineken Lovefest-a ostalo još dve nedelje, hoteli i apartmani u Vrnjačkoj Banji već su rasprodati.

RepublikaFoto: Promo foto
Lovefest iz godine u godinu obara rekorde

Prema rečima organizatora, gotovo svi smeštajni kapaciteti rezervisani su nekoliko meseci unapred, a malo mesta je ostalo i u "Lovefest" hotelu, dok je "Lovefest" hostel već rasprodat. Kako i ove godine posetioci stižu sa svih strana sveta, onima koji nisu rezervisali smeštaj dostupno je još samo pedesetak slobodnih mesta, a informacije o smeštaju mogu se pronaći na www.lovefest.rs.

Inače, i meštanima posao ugostitelja cveta, a jedna simpatična baka dosetila se kako da dodatno privuče goste, te napravila simpatičan plakat koji se za manje od 24 sata proširio društvenim mrežama. 

I ulaznice za Heineken Lovefest su uskoro rasprodate, a još mali broj četvorodnevnih kompleta moguće je kupiti u poslovnicama Eventima i Gigstixa, kao i poručiti putem sajta www.lovefest.rs. 

Da podsetimo, festival ljubavi ove godine biće održan od 2. do 5. avgusta, a u Vrnjačku Banju stižu svetske zvezde među kojima su Seth Troxler, Jamie Jones, Sven Vath, dvojac Pan-Pot, Stephan Bodzin i više od 100 izvođača. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading