CRNO ZLO NAD SRBIJOM: Spremaju nam se TEŠKE OLUJE, evo kada će biti NAJGORE!

Autor: Republika

Vesti

23.07.2018

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji se sutra biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u pojedinim delovima Srbije očekuju narednih dana moguća su i izlivanja pojedinih reka.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ilustracija

Pljuskovi i grmljavine prognozirane su naročito u centralnim i južnim krajevima Srbije, gde se očekuje od 20 do 30 mm kiše za 24 sata, lokalno i više.

Prema hidrološkom upozorenju RHMZ, tokom 23. i 24. jula mogući su manji bujični vodotoci na slivovima Jadra, Kolubare sa pritokama, Jasenice, Kubršnice, Lepenice, Crnice, Lugomira i Resave, kao i na gornjem delu sliva Zapadne i Južne Morave biće u porastu sa mogućnošću lokalnih izlivanja".

Vetar će suta biti umeren, u Vojvodini, planinskim predelima i u Timočkoj krajini ponegde i jak, severozapadni.

Najniža temperatura biće od 15 do 20 stepeni Celzuijusovih, a najviša od 24 do 29 stepeni Celzijusovih, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će sutra biti umereno do potpuno oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Vetar umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 19 stepeni, najvisa oko 26 stepeni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading