CRNI OBLACI NE ODLAZE IZ SRBIJE: Preko dana sunčano, uveče totalni OBRT!

Autor: Republika

Vesti

02.07.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti umereno oblačno. U južnim, zapadnim i centralnim predelima Srbije posle podne i uveče biće promenljivo oblačno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 10 do 17°C, maksimalna dnevna od 21°C na severozapadu do 29°C na jugoistoku Srbije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

U Beogradu umereno oblačno i dalje sveže za ovo doba godine. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna dnevna 22°C.

U Srbiji narednih dana pretežno sunčano i toplije. Posle podne i uveče očekuje se jači razvoj oblačnosti, a ponegde će biti i pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u južnim i zapadnim predelima Srbije.

Maksimalna temperatura u utorak od 24°C na severozapadu do 30°C na jugoistoku Srbije, a u sredu od 26 do 30°C. U četvrtak i petak još toplije, maksimalna temperatura od 28 do 33°C.

U Beogradu narednih dana sunčano i toplije, uz dnevni razvoj oblačnosti. U utorak i dalje svežije za ovo doba godine, maksimalna temperatura do 24°C, a u sredu toplije, temperatura do 27°C. U četvrtak i petak očekuje se još toplije, maksimalna temperatura do 30°C.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading