PADANJE OD VRUĆINE: Tropski dani su pred nama, evo kad stiže osveženje

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

31.05.2018

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji danas sunčano i veoma toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 12 do 18°C, maksimalna dnevna od 27 do 32°C.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

I u Beogradu sunčano i veoma toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 30°C.

U petak u Srbiji sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura od 29 do 33°C. Tokom vikenda i u ponedeljak promenljivo oblačno i nestabilno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, naročito poslepodne i uveče.

Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Temperatura u manjem padu, ali će i dalje biti relativno toplo i maksimalna temperatura kretaće se od 25 do 31°C.

U petak u Beogradu sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura do 31°C. Tokom vikenda i u ponedeljak promenljivo oblačno i nestabilno, na širem području grada sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Temperatura u manjem padu, ali će i dalje biti relativno toplo sa maksimalnom temperaturom od 27 do 29°C.

Iznad većeg dela Evrope danas suvo i uglavnom sunčano. Na zapadu i jugozapadu kontinenta i na zapadu Mediterana biće oblačno i relativno sveže sa kišom i pljuskovima. Najtoplije biće na Balkanskom poluostrvu sa maksimalnim dnevnim temperaturama do 30 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading