ČAČAK DOBIO TERETANU NA OTVORENOM UZ PODRŠKU NIS

Autor: Republika

Vesti

25.04.2018

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Čačka dobili su teretanu i dečije igralište na otvorenom čiju kompletnu izgradnju je podržala kompanija NIS. Uređenjem rekreativnog prostora u naselju Ljubić kej koji se nalazi uz levu obalu Zapadne Morave, lokalna zajednica dobila je funkcionalno uređeno mesto na kome će deca, ali i ostali meštani imati priliku da se aktivno bave sportom i kvalitetno provode slobodno vreme.

RepublikaFoto: Promo foto
Mesto za vežbu i rekreaciju

Inicijativu  za realizaciju projekta pokrenuo je Sportski centar Mladost iz Čačka, a kompanija NIS prepoznala je značaj ovog kapitalnog projekta i podržala ga u okviru programa „Zajednici zajedno" sa ciljem popularizacije sporta kod najmlađih i promocije zdravog načina života.

Svečanom otvaranju prisustvovali su gradonačelnik Čačka Milun Todorović, predstavnici NIS-a, predstavnici Sportskog centra Mladost, kao i mnoge druge zvanice.

Milun Todorović, gradonačelnik Čačka istakao je značajna ulaganja kompanije NIS  Gradu Čačku.

- Naftna industrija Srbije pet godina unazad, od 2013. godine, do 2017. godine, investirala je u grad Čačak 43 miliona dinara u 30 projekata.  Ovo je jedan od tih 30 projekata. Veliko hvala u ime svih sugrađana na prethodnih pet godina divne saradnje. Nadam se da će stanovnici Ljubić keja i Grada Čačka što više posećivati ovo igralište i da ga na zadovoljstvo svih sačuvamo i još više unapređujemo. NIS je ovde investirao 3 miliona dinara, a grad Čačak nešto više od 1,7 miliona za partnersko uređenje - istakao je gradonačelnik.  

Stefan Despotović, direktor Direkcije za eksterne komunikacije u NIS-u, je ovom prilikom izjavio:

- NIS i grad Čačak imaju odličnu dugogodišnju saradnju i mi u NIS-u smo najsrećniji kada možemo da vidimo rezultate te saradnje na ovako konkretnim projektima. Društvena odgovornost nije samo naše strateško opredeljenje, već naša svakodnevna, temeljna praksa i sigurni smo da će u narednim godinama NIS i Grad Čačak nastaviti odličnu saradnju. Mi već danas vidimo najmlađe na novom igralištu i to je, zapravo, NIS-ova budućnost na delu - kada možemo da poklonimo lokalnoj samoupravi u kojoj radimo ovako jedinstven kutak - istakao je Despotović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading