DRAMA UNUKE PRINCEZE JELISAVETE I DALJE TRAJE: Raspada se zloglasna sekta, uhapšena poznata glumica

Autor: Republika

Vesti

23.04.2018

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama porodice princeze Jelisavete Karađorđević i dalje traje. Dok ona s ćerkom Katarinom Oksenberg besomučno pokušava da u Njujorku pronađe svoju unuku Indiju, članicu zloglasne sekte Neksijum (NXIVM), u javnost dospevaju šokantni detalji o onome što se dešavalo unutar tog bizarnog kulta.

RepublikaFoto: youtube.com/JingSlingers
Indija Oksenberg, unuka princeze Jelisavete

Nakon hapšenja njegovog vođe Kita Ranijera, sad je uhapšena i Alison Mek, glumica iz čuvene serije "Smolvil“, koju sumnjiče da je bila njegova desna ruka i da je učestvovala u svim seksualnim zlostavljanjima pripadnica klana, koje su tretirali kao robinje i koje su žigosali!

Prema pisanju britanskih i američkih medija, glumica je bila uplakana kad su je izvodili iz suda u Bruklinu jer joj preti 15 godina robije.

Ona je odgovorna za sve što je mlada srpska princeza preživela u Neksijumu, jer je po svemu sudeći Indija bila njen i Kitov lični seksualni rob.

Tužioci tvrde da je Alison Mek bila na čelu glavnog štaba sekte u Njujorku i prisiljavala sve regrute da se usklade sa seksualnim zahtevima lidera. Glumica ih je prisiljavala na seks s vođom.

Glumici preti 15 godina robije 

Alison je za vreme bolesnih obreda pre žigosanja članica Ranijerovim inicijalima stavljala ruke na grudi žrtvama, govorila da „osećaju bol“ i da "razmišljaju od svom majstoru“ .

Nakon njegovog hapšenja 25. marta u Meksiku imala je zadatak nadzire svoje robove i da ih ubedi da svedoče u Ranijerovu odbranu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading