Prestao je, ali samo na kratko: ZAVEJAĆE VEČERAS PONOVO, BIĆE LEDENO!

Autor: Tanjug

Vesti

22.03.2018

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno sa snegom, uz povećanje visine snežnog pokrivača, samo će u Vojvodini pre podne biti pretežno sunčano.

RepublikaFoto: pixabay.com
Očekuje nas još snega

Vetar će biti slab i umeren, na istoku i na planinama povremeno i jak, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od minus 5 stepeni do nule, najviša dnevna od minus 2 do plus 2 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti oblačno i hladno, pre podne suvo, po podne, uveče i u toku noći sa snegom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severoistočni. Najniža temperatura oko minus 3 C, najviša dnevna oko nule.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u petak će biti oblačno i hladno sa snegom, po podne slabljenje, a uveče i u toku noći na severu i zapadu postepeni prestanak padavina. 

U subotu prestanak snega i u ostalim krajevima i delimično razvedravanje. U nedelju toplije, pre podne sa sunčanim periodima, po podne novo naoblačenje sa kišom koje će prvo zahvatiti jugozapadne krajeve, na visokim planinama sneg. Zatim do kraja perioda promenljivo oblačno, mestimično sa slabom kišom, na visokim planinama sa slabim snegom. U nedelju u košavskom području i na planinama jugoistočni i južni vetar u pojačanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading