POKLON ZA MLADENCE: Zaljubljeni slave, Republika.rs daruje!

Autor:

Vesti

22.03.2018

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladenci su običaj koji proslavljaju parovi venčani posle 22. marta prethodne godine. Ovaj praznik je povod da u mladenački dom dođu članovi porodice i prijatelji i daruju ih poklonima, a mlade domaćice pokazuju svoje umeće i spretnost. Na ovaj dan žene ustaju rano i mese četrdeset kolačića, koji se nazivaju mladenčići, i simbolizuju dug, srećan i sladak život.

RepublikaFoto: pixabay.com

Šta pokloniti?

Mladenci u svoj dom primaju goste, uglavnom najužu porodicu i prijatelje, koji donose poklone i na taj način pomažu mladencima na početku njihovog zajedničkog života. Vremenom se ustalio običaj da se bračnom paru kupuju stvari koje im nedostaju u kući ili stanu, uglavnom mali kućni aparati, posuđe, i ostale potrepštine poput posteljine ili peškira. Na taj način se njima olakšava zajednički život.

Home Plus pokloni za mladence

U saradnji sa Home Plus, odlučili smo da nagradimo mladence venčane posle 22. marta prethodne godine. Potrebno je da nam pošaljete fotografiju sa vašeg venčanja na redakcija@srpskitelegraf.rs a za najlepše i najkreativnije fotografije pripremili smo sledeće nagrade:

1. Porcelanski set 6 šolja + 6 tacni

Foto: Promo foto

2. Set vinskih čaša (4 komada)

Foto: Promo foto

3. Peškir set (2 komada)

Foto: Promo foto

Nagradni konkurs traje do 22. marta do ponoći, nakon čega ćemo odabrati dobitnike.

Home Plus je obezbedio 20% popusta na sve male kućne aparate, tiganje i servise za ručavanje, 10% na celokupan asortiman bele tehnike i televizora. Celokupnu ponudu za mladence možete pogledati na njihovom sajtu www.homeplus.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading