TOMA FILA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Džefri Najs je obična niskomoralna džukela, Amerika ga je plaćala da radi protiv Srba

Autor:

Vesti

11.03.2018

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džefri Najs je obična niskomoralna džukela, pretio je svedocima i sa policijom upadao u njihove stanove.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
HAG PUN BARABA: Toma Fila

Ovako advokat Toma Fila za Srpski telegraf komentariše pisanje lista Gazeta o pismima u kojima bivši haški tužilac potražuje od vlasti u Prištini skoro pola miliona evra za "profesionalne usluge" koje je Hašim Tači od njega naručio.

- Ovo je još jedan od dokaza da je Hag okupio belosvetske barabe kod kojih ništa nije džabe. SAD su finansirale Najsa da sprovodi antisrpske interese, što se sada jasno vidi i iz činjenice da je potegao pitanje dugovanja kosovske vlasti. Sve je to biznis, a nikakvo pravo ili pravda - rekao je Fila za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
PRLJAVI POSLOVI: Džefri Najs

Najs je, da podsetimo, bio tužilac Haškog tribunala u procesu protiv Miloševića. Taj sud napustio je 2006. Kasnije je povodom izveštaja Dika Martija o trgovini organima, u koju je navodno bio uključen i Tači, pisao da nije održiv, što je dalo ideju Tačiju da ga angažuje da radi u korist Prištine.

Najs je u pismu otkrio i da je u okviru dogovora radio sa drugim ljudima, čak i sa jednim od pisaca Tačijeve biografije, Suzi Džeger.

Najs je i ranije radio prljave poslove za političare sa Balkana, poput Bakira Izetbegovića, od koga je tražio milion evra za pripremu zahteva za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading