VESNA ZAVRŠILA U POŽAREVAČKOM ZATVORU: Nije htela da plati kaznu od 5.000 dinara

Autor: Republika

Vesti

07.03.2018

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Nedeljković iz Gornjeg Milanovca nije želela da plati novčanu kaznu zbog kašnjenja predaje oružja koje je pripadalo njenom pokojnom suprugu, već je izabrala petodnevnu zatvorsku kaznu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prema rečima njenog sina, Vesna Nedeljković (58) trenutno izdržava kaznu u Požarevcu. Kako navodi, ona nije platila kaznu od 5.000 dinara zbog kašnjenja od pet dana, jer se "nije osećala krivom".

Sin Vojkan Nedeljković kaže da je njegova majka 45 dana posle smrti supruga, koji je preminuo krajem decembra 2016. godine, odnela lovačku pušku i pištolj sa neophodnom dokumentacijom u policijsku stanicu u Gornjem Milanovcu, prenosi Glas zapadne Srbije.

Tamo su je obavestili da je zakonski rok za podnošenje oružja 40 dana.

- Iako je tvrdila da nije bila obaveštena za zakonski rok, odgovor je bio da može da pročita na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova i da pisano obaveštenje nije dužna da dobije - rekao je za Glas zapadne Srbije Vojkan Nedeljković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading