OČEKUJE NAS DRASTIČNO POGORŠANJE VREMENA: Veliki pad temperature tokom noći, kiša i sneg

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

17.02.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, malo hladnije, mestimicno sa kišom, na planinama sa snegom

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Kako je saopštio Republički hidrometeorloški zavod, uveče i tokom noći doći će do pada temperature, a sneg se ponegde očekuje i u nižim predelima. 

Duvaće slab i umeren jugoistocni vetar, u toku dana u skretanju na severni, severozapadni i u pojačanju. Jutarnja temperatura biće od -1 do 3 stepena, a najviša dnevna od 4 na severu do 10 na jugu i jugoistoku. 

U Beogradu će sutra biti pretežno oblačno, malo hladnije, povremeno sa kišom. Tokom noći u pojedinim delovima grada ocekuje se slab sneg. 

Jutarnja temperatura biće oko 2, najviša dnevna oko 5 stepeni.

Prema izgledima za narednih sedam dana, do 25. februara, u toku celog perioda zadrzaće se umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom i snegom.

Sneg se povremeno očekuje i u nizim predelima pa ce doći do formiranja, a na planinama povećanja visine snežnog pokrivača.

Sredinom naredne sedmice umeren i jak, jugoistočni vetar, u kosavskom području sa udarima olujne jačine. Dnevna temperatura oko ili malo ispod prosečnih vrednosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading