VULIN NAJAVIO: U ovom tromesečju početak izgradnje stanova

Autor: Tanjug

Vesti

22.01.2018

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je večeras da će izgradnja stanova za Vojsku i ostale pripadnike bezbednosnog sektora, početi u Nišu u prvom tromesečju ove godine, kao i u drugim delovima zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/ G. STANKOVIĆ
Doneo dobre vesti za pripadnike bezbednosnog sektora: Aleksandar Vulin

U razgovorima smo i sa gradonačelnikom Niša, Darkom Bulatovićem, kao i sa predstavnicima drugih gradova, gde će biti određene odgovarajuće lokacije i u najskorije vreme možete da očekujete početak poslova, s tim da ću još jednom podvući da to nisu stanovi samo za Vojsku, već za sve pripadnike bezbednosnog sektora, rekao je Vulin.

- Mi te ljude ne delimo i svako od njih radi na potpuno istom poslu, bez obzira da li u Ministarstvu unutrašnjih poslova, agencijama ili je pripadnik Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Svi zajedno čuvaju ovu zemlju i rade težak i odgovoran posao, i zato se njihove stambene potrebe moraju rešavati zajednički - rekao je Vulin pred početak svečane akademije povodom 140 godina postojanja Vojne bolnice Niš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading